Workshops en danslessen

Voor de totale gezondheid is het mogelijk om de ondersteunende workshops gezond koken, natuurlijke huidverzorging, herstel dans theater en de danslessen adatio zen dance en lumba te volgen.

Zie de agenda voor mogelijke data en overige diensten en producten voor meer informatie.

Cursus Herstel dans theater

Op creatieve wijze werken aan je herstel.

Adatio zen dance

Meditatieve en rustgevende positieve dansvorm.

Lumba dance

Zuid Amerikaanse dans als workout.

Workshop natuurlijke huidverzorging

Huid verzorging met natuurlijke ingrediënten.

Workshop gezond koken

Gezond uitgebalanceerd leren koken

Workshop gezond koken

Koken in de juiste pannen, gezonde uitgebalanceerde ingrediënten, bakken in de juiste olie bij de juiste temperatuur zijn een paar onderdelen van de workshop die afgesloten wordt met een gezamenlijk diner.  De orthomoleculaire voedingsleer en de geurige Indonesische keuken vormen hierbij de grote inspiratiebronnen.

Per workshop doen er 8 tot 12 deelnemers mee en kost tussen de €30,- en €40,-.

Workshop natuurlijke huidverzorging

Huidmassage, het inzetten van natuurlijke producten voor de verzorging van de huid, stukje uitleg over het gevaar van parabenen en andere schadelijke toevoegingen die in niet natuurlijke cosmetica te vinden is en de kracht van de natuur als gezonder alternatief, een gratis product van de biocosmeticalijn is bij de prijs inbegrepen. 10 tot 20 deelnemers per workshop. kosten €25,- per deelnemer.

Herstel dans theater

Herstellen doe jezelf, laagdrempelig ontspannen via dans en rollenspellen veel ontdekken over jezelf en in een veilige ruimte daarmee werken. Voor groepen en ook desgewenst in de natuurgeneeskundige consults toegepast. Buiten de natuurgeneeskundige consults om duren herstel dans theater sessies 2,5 tot 3 uur.

De cursus kost €20,- per deelnemer tenzij via een instelling als het RIBW is ingeschreven voor de cursus in de toekomst door cliënten,. Deze mogelijkheid is in de toekomst mogelijk.

Adatio zen dance:

Een danssoort met vloeiende bewegingen en balanshoudingen op een variatie aan rustgevende soorten muziek, een heerlijk rustmoment in de week.

Lumba

Een mix van Zuid Amerikaanse danssoorten zoals bacchata, cumba, salsa, merenque, frevo  en meer die een goede cardio workout vormen.

Get in touch now

Kom volledig in balans en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om u in te schrijven via de e-mail of per telefoon.